ARSUZ’A HASTANE MÜJDESİ
ARSUZ TURİZM VE KÜLTÜR DAYANIŞMA DERNEĞİ BAŞARILI ÇALIŞMALARA İMZA ATIYOR CHP ARSUZ VE HBB MECLİS ÜYESİ AYNI ZAMANDA DERNEK BAŞKANI HASAN ARSLAN ARSUZ’A HASTANE MÜJDESİNİ VERDİ..
Hatay milletvekilimiz sayın Abdulkadir ÖZEL derneğimize Ocak ayında yaptığı ziyarette , Madenli Mahallesinden itibaren Arsuz’a kadar olan yolda aydınlatma işleminin yapılması talebinde bulunmuştuk.
Aydınlatılma çalışmalarının başladığı ve tamamlanmak üzere olmasından dolayı Başkanımız Milletvekili ÖZER’i arayarak Arsuz sevdalıları adına teşekkür etti.
Yapılan görüşmede Arsuz için düşünülen devlet hastenesi için gelişmeleri başkanımıza aktaran milletvekilimiz hastanenin Sağlık Bakanlığı yatırım programına alındığını kısa süre sonra ilana cıkacagını ifade etti. Bizde Milletvekilimize duyarlılığından ve konunun takipcisi olmasından dolayı teşekkür ederiz.